0742 - 210.284

BIOCOMHV@GMAIL.COM

Instalatie apa hidrogenizata

De unde vine acest termen de apa hidrogenizata? Sa vedem…

În diferite părți ale lumii au fost descoperite ape făcătoare de minuni cum ar fi Tlacote din Mexic, Nordenau din Germania sau Nadana din India. Aceste ape sunt binecunoscute încă din antichitate cum că ar fi vindecat muribunzi și oameni bolnavi de boli incurabile.

Cercetătorii susțin că aceste ape au un lucru comun între ele: comparativ cu apa normală, au un nivel mai scăzut al electrodului de reducție oxidativă (ORP). Deci aceste ape au nivelul ORP scăzut deoarece curg prin straturi de soluri bogate în minerale (magneziu, fier), care se leagă de oxigen.

În timpul acestui proces oxigenul se eliberează din moleculele de apă lăsând în urmă hidrogenul. Deocamdată nu este clar dacă hidrogenul lăsat în urmă în apă este prezent sub formă atomică sau moleculară. Acest lucru poate constitui de fapt secretul apei făcătoare de minuni, pentru că acest fapt minimalizează impactul negativ ai radicalilor liberi de oxigen asupra sănătății.

Apa hidrogenizata, apa miraculoasa!

Toată lumea a învățat la școală că formula chimică a apei este H2O. Asta însemnând că la un atom de oxigen se leagă doi atomi de hidrogen. De aici se poate deduce că în H4O la un singur atom de oxigen se leagă 4 atomi de hidrogen? Nicidecum! Aceasta înseamnă că printr-o metodă specială am reușit de fapt să dublăm conținutul de hidrogen al apei potabile purificate, astfel că într-o anumită cantitatea de apă avem nu 2, ci 4 atomi de hidrogen la 1 atom de oxigen.

Așadar apa hidrogenizata H4O conține hidrogen în cantități mari. H4O care înseamnă hidrogen gazos dizolvat în apă, conține în realitate mult mai mult hidrogen decât apele făcătoare de minuni amintite mai sus. Artificial am reușit să maximizăm cantitatea hidrogenului printr-o metodă sigură cu tehnologia polimerilor.

H4O conține de 1.500 000 ori mai mult hidrogen dizolvat decât apa normală de la robinet.

Dar de ce este bine pentru noi dacă consumăm apă bogată în hidrogen?

H4O are o capacitate excelentă de reducere a oxidării. Oxidarea se referă la reacția prin care oxigenul se combină cu alte elemente. Reducția se referă la reacția prin care oxigenul se combină cu hidrogenul, refăcând elementele în starea lor inițială. ORP, altfel zis electrodul redox (mV) analizează capacitatea de oxidare – reducere al unei substanțe.

Dacă ORP posedă potențial crescut de mV înseamnă de asemenea capacitate oxidativă mai puternică. Dacă ORP are valori mV negativ, rezultă capacitate oxidativă diminuată. H4O conține cantități mari de hidrogen, dar are valoarea ORP surprinzător de mică, -600mV. Prin această capacitate de reducție puternică, H4O este foarte eficient împotriva efectelor dăunătoare ale radicalilor liberi.

H2: hidrogen gazos

Hidrogenul dizolvat face din această apă special purificată și îmbogățită cu adevărat specială. Folosim cea mai avansată tehnologie de diluție gazoasă ca să obținem H4O astfel că după ce am filtrat clorul și alte substanțe reziduale, printr-o tehnologie cu presiune înaltă, diluăm hidrogenul.

Apa hidrogenizata H4O: hidrogen, oxigen și minerale, dar oare cum?

Pe scurt, apa hidrogenizata nu conține altceva decât oxigen, hidrogen și substanțe minerale. Doar că hidrogenul în această apă este prezent sub forma moleculară (H2) care-i conferă așa zisa capacitatea miraculoasă de reducție.

Secretul apei H4O este abundența mult mai mare al hidrogenului molecular față de apa miraculoasă.

Deși apa se învârte într-un interval neutru, concomitent este un excelent antioxidant.

Hidrogenul diluat din apa hidrogenizata are o serie de efecte fiziologice pozitive. Efectele devastatoare ale radicalilor liberi au fost deja consemnate, acestea cauzează nenumărate boli cronice, alergii, cancer și efecte ale îmbătrânirii.

Suntem convinși că H4O asigură un stil de viață mai sănătos pentru consumatorii ei.

Referințe:

H4O este precursorul apelor cu efecte curative care au fost dovedite medical. Apa a fost administrată în mod experimental la pacienți japonezi care sufereau printre altele de diabet zaharat, boli de rinichi și alergii eczemice. Majoritatea pacienților au semnalat o ameliorare semnificativă, astfel compania a început producția în masă a apei. H4O este apă medicinală preventivă, care este excelentă pentru prevenirea problemelor cardiace și mentale. În străinătate, Anglia, Japonia apa H4O este deja folosit de către medici.

Încetinirea îmbătrânirii:

Medicamentul care întârzie îmbătrânirea s-a dezvoltat din medicația sportivă, cu scopul performanței maxime, care ajută în accesarea unei vieți de durată mai lungă, mai sănătoasă și mai bună. Prin urmare H4O este recomandat pentru accederea la performanțele maxim posibile.

Beneficii apa hidrogenizata
– Cel mai bun antioxidant existent
– Puteți reduce cantitatea de radicali liberi.
– Previne imbatranirea prematura.
– Reduce formarea de acizi grași saturați,
– Reduce nivelul colesterolului.
– Puteți îmbunătăți hidratare dumneavoastră.
– Puteți îmbunătăți utilizarea de ingrediente nutritive.
– Poate ajuta la vindecarea ulcerelor interne și externe.
– Contribuie la vindecarea tulburărilor metabolice.
– Detoxifica intregul organism.
– Puteți îmbunătăți bunăstarea generală.
– Reduce mirosul neplăcut de corp.
– Ajuta la arderea grasimilor.
– Accelereaza vindecarea ranilor.
– Puteți îmbunătăți funcționarea ficatului chiar si in cazul bolilor hepatice daca este cazul.
– Pe baza experimentelor, reduce posibilitatea de formare a tumorilor canceroase.
– Puteți îmbunătăți nivelul zahărului din sânge și nivelul de HbAIC la diabet zaharat.

Mod de întrebuinţare:
4-8 pahare de apă îmbogăţită cu hidrogen/zi îmbunătăţeşte semnificativ funcţionarea organismului. După preparare, conţinutul de hidrogen a apei produse de acest aparat scade treptat. Drept urmare, se recomandă a fi servită în ziua preparării.

Detaliile aparatului Lourdes:

Durata de funcţionare:                 10 minute     20 minute      30 minute
Concentraţia de hidrogen (ppm)   0.3~0.4        0.5~0.7         0.8~1.0
Valoare ORP:                                            -220 …………………….-380 mV
pH :                                                                                    7,2
Putere: DC 24 V-1A
Dimensiuni: 324 x 160 x 306 cm
Capacitate: 1000 ~ 1800 ml. max.
Consumul apei bogate în hidrogen (electroni liberi) are efect benefic asupra organismului şi sporeşte vitalitatea. Ne oferă posibilitatea de avea o viaţă mai îndelungată şi o stare mai bună de sănătate.

Instalatie apa hidrogenizata
Instalatie de producere apa hidrogenizata
Pret PROMOTIONAL: 3.576 ron

Pentru comenzi si informatii: 0742 210 284

 

One thought on “Instalatie apa hidrogenizata”

  • Buna ziua.
    Doresc sa fac comanda pentru acest aparat. In cat timp ajunge la Cluj, se poate cere livrare sambata?
    Multumesc anticipat.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *