0742 - 210.284

BIOCOMHV@GMAIL.COM

Beneficiile apei purificate

Beneficiile apei purificate

Beneficiile apei purificate:

1.    APA BUNA – VIATA LUNGA: 70% din componenta corpului tau contine apa, motiv pentru care trebuie sa consumi o apa cat mai purificata pentru a-ti pastra starea de sanatate. Utilizand un filtru de purificare a apei Biocom, vei beneficia de o apa curata, cu un gust bun si fara miros, deoarece acesta indeparteaza impuritatile solide, clorul si contaminantii bacteriologici, pastrand insa componentele naturale ale apei (oxigenul si sarurile minerale).

2.    APA PURIFICATA PENTRU GATIT: gatitul reprezinta o problema atunci cand apa de la robinet nu este  curata.  Foloseste cu incredere filtrul de purificare a apei Biocom pentru prepararea mancarurilor, a cafelei, ceaiului  si a sucurilor naturale. Mancarea are un gust mai bun si nu se mai strica atat de repede.

3.    APA CURATA PENTRU SPALATUL FRUCTELOR SI LEGUMELOR

4.   APA SIGURA PENTRU PREPARAREA LAPTELUI PENTRU BEBELUSI si COPII

Beneficiile apei purificate

5.    ECONOMISESTE TIMP SI BANI : Un calcul matematic simplu indica faptul ca apa purificata prin filtrul de la Biocom este de 10 ori mai ieftina  decat apa imbuteliata. Solutia oferita de filtrele de purificare a apei Biocom este simpla si eficienta: apa purificata, direct la dumnevoastra acasa, evitand astfel sa va transformati in carausi de apa imbuteliata.

Exempu: 1 l apa imbuteliata = 1,5 lei
1 l apa filtrata – 0,15 lei

6.    APA CURATA PENTRU PROTEJAREA ELECTROCASNICELOR SI A INSTALATIILOR.

7.    BARIERA DE PROTECTIE: Filtrele de apa reprezinta ultima linie de aparare intre corpul nostru si peste 2100 de toxine cunoscute care pot fi prezente in apa potabila.

8.    APA PROASPATA PENTRU FLORILE DIN APARTAMENT SI ANIMALELE DE CASA.

9.    PROTEJEAZA MEDIUL!:  milioanele de PET-uri produse anual, care nu vor fi niciodata reciclate, cat si poluarea generata de productia acestora, afecteaza mediul inconjurator.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *